Оригінальні привітання з днем народження жінці простими словами

Вітаю з днем ​​народження! Я дуже рада, що знаю таку людину як ти - з щирим, відкритим і добрим серцем; з невичерпною енергією і прекрасним почуттям гумору; величезним бажанням жити, творити і досягати всього задуманого! Нехай все збувається вчасно, а виходить краще ніж у інших!

***

З Днем народження вітаю! Щастя, радості бажаю, величезного здоров'я і видалення всіх проблем з вашого життя. Живіть святково, красиво. Нехай вам зустрічаються лише позитивні події і буде побільше приводів для радості

***

З Днем народження! Жіночого щастя Вам і здоров'я. Щоб у завжди справах Вас супроводжували удача, везіння і підтримка від рідних і близьких.

***

Дорога, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю нескінченної краси, молодості і жіночності, радості і натхнення, здоров'я і спроможності, достатку, забезпеченості і достатку. Нехай твої мрії радують своїм звершенням. Любові тобі і благополуччя!

***

Подруга! Найкращий подарунок, як відомо, це приємні слова і увагу, тому: "Увага, слова"! Нехай вдома все йде своєю чергою: пульт від телевізора завжди відмовляється там, де ти його залишила, пральна машина навчиться сама розвішувати білизну, мікрохвильовка - сервірувати страви, а в шафі кожен день буде, що вибрати! Ми бажаємо, щоб на роботі тобі виписували премію за чарівність, не сварили за запізнення і заохочували за вміння варити смачну каву! І, звичайно, нехай завжди буде час для відпочинку - почитати журнал, подивитися кіно чи випадково виїхати на Мальдіви. Нехай життя і близькі люди підносять тобі тільки дорогоцінні подарунки: щиру любов, цікаві справи або хоча б вооот то колечко з магазину. Ми тебе любимо, будь щаслива!

***

З Днем народження! Нехай весь світ для тебе приносить в долоньках радість, яка зігріта любов'ю рідних, освітлена вірністю друзів і пофарбована симпатією і ніжністю людини, який тобі подобається!

***

Вітаю з днем ​​народження! Хочу сьогодні побажати прекрасній жінці космос любові, океан щастя, море посмішок і гору подарунків. Щоб кожен день наповнював тебе тим чарівним світлом, яким ти опромінюєш світ навколо себе. нехай самінезвичайні і потаємні бажання збудуться!

***

З днем ​​народження, прекрасна жінка. Нехай весь світ буде у твоїх ніг, нехай все історії життя будуть щасливими, хай все ідеї приводять до успіху, нехай все навколо завжди захоплюються тобою. Бажаю отримувати від життя все, що хочеш і мати в ній все, що подобається.

***

У день народження подарувати хочу, жінці улюбленої своєї, всіх сусідів поваги, схиляння всіх чоловіків світу і, звичайно, вірних друзів поруч! Бажаю, щоб у твоєму домі завжди був затишок і тепло люблячих сердець, бажаю, щоб не збіднів ріг достатку. Нехай реальність твоя нагадує солодкий сон, наповнений прекрасними мріями. А я завжди буду поруч, завжди буду готовий підтримати в скрутну хвилину!

***

Кажуть, є на світі жінки, гармонійно наділені всіма гідності - прекрасні особою так само, як прекрасні душею, розумні і великодушні, розважливі і доброзичливі, вони готові дарувати своє тепло і любов без залишку своєї сім'ї. Сьогодні я можу сказати - я знаю таку жінку і в цю хвилину вітаю її з Днем народження! Нехай твоє життя складається так добре, як в казці, нехай завжди поруч будуть рідні, а в домі буде достаток, тепло і затишок!

***

Ти - жінка, найпрекрасніша представниця людства і в твій день народження хай всі представники сильної статі роблять заради тебе сміливі вчинки, дарують квіти і говорять тобі красиві слова.

***

Сьогодні ми з радістю вітаємо з Днем Народження, нашу зірочку, нашу ластівку, нашу чудову жінку! Сонячна, активна, юморная, життєрадісна! Залишайтеся завжди такою світлою, життєрадісною і шикарною жінкою! Ми дуже вдячні вам за вашу підтримку, за вашу сердечну доброту і великодушність, за ваші мудрі поради! Бажаємо, щоб ви завжди сяяли, блищали, розцвітали і пахли! Нехай оточуючі захоплюються вашим хорошим настроєм! Бажаємо вам багато-багато жіночого щастя і любові! Завжди посміхайтеся і залишайтеся такою ж веселою красунею! Заражайте оточуючих своєю добротою, красою і розумом! І нехай ваше завтра буде таким же яскравим, відкритим, наповненим, насиченим, радісним, щасливим, весняним, теплим, добрим, неймовірним днем, як сьогоднішнє свято! З настанням молодості!

***

Неможливо забути про День народження такої прекрасної жінки! Бажаю побільше любові і тепла, уваги і ласки, здоров'я. турботи, розуміння, всього того, що заслуговує кожна жінка в світі! Щоб біль приносили тільки щоки, від щоденної посмішки!

***

Я хочу привітати найкрасивішу жінку на планеті з Днем Народження! Кажуть, що краса врятує світ. Я повністю згоден! Хочу побажати тобі, щоб крім прекрасного зовнішнього вигляду, прекрасною і чистою ставала душа. Нехай в ній живуть тільки любов, добро і щирість,а печалі, злобі і гніву хай там ніколи не буде місця!

***

Як нечутно і абсолютно непомітно летять вервечки років, вони як зграї птахів пролітають, залишаючи в наших серцях мільйони приємних спогадів. І нехай час нестримно мчить, ти не сумуй ніколи, адже року це наше багатство і це не просто слова. В роках наше життя, в роках наш досвід, в роках наша мудрість, в роках наше терпіння і цілеспрямованість, в роках наше розуміння життя і наше ставлення до цього світу і до людей, що нас оточують. Не варто впадати у відчай, навіть помітивши невеликі зміни в зовнішності, зморшки або седінкі. Це не псує справжньої жіночої краси, а лише надає їй пікантності, особливості, цінності. А якщо є в внутрішня краса, як у тебе, то вона завжди буде випромінювати світло, вона завжди буде випромінювати щось особливе, що здатне притягувати людей і завойовувати їх серця. Ми вітаємо тебе з Днем Народження і висловлюємо тобі всю нашу любов. Ми любимо тебе і пишаємося тобою.

***

З Днем народження! Складно придумати гідне привітання для такої чудової, самодостатньої жінки, як Ви, але я ризикну. Бажаю вам світитися від щастя, сяяти здоров'ям, пити нектар любові, отримувати сповна всі блага, які здатний подарувати цей світ, насолоджуватисявиконанням бажань, радіти кожному дню, зачаровувати своєю красою, досягати неможливого, жити, творити, любити і перемагати! Завжди!

***

Сьогодні можна веселитися, співати пісні голосно, танцювати, тому що в цей особливий день народилася моя улюблена сусідка! Сьогодні ти стала ще красивіше, ніж завжди! Вітаю з цим світлим святом, і бажаю завжди бути життєрадісною, доброю, чуйною, доброзичливою. Дякую що ти у нас є! З Днем народження!

***

З днем ​​народження, знайома! Бажаю тобі навчитися танцювати і взагалі займатися тим, що тобі до душі: кататися на човні, стрибати з парашутом, пірнати під воду, ловити рибу, кататися на коні, водити машину. У тебе зараз просто приголомшливе час для реалізації своїх бажань.

***

Вітаю вас з цим новим днем ​​народження, бажаю всього найкращого, а саме міцного здоров'я, взаємної любові, розуміння з боку інших людей, щоб вас, як маму, поважали і любили діти і все було добре на білому світі! Нехай вам завжди щастить в будь-яких обставин!

***

Привітати жінку з днем народження

Процвітання твоїми справами, успіхів в усіх напрямках, приємних сюрпризів від життя, близьких і рідних! Будь щаслива, будь завжди молода і прекрасна! Нехай збудуться всі твої мрії і бажання, а життя тече мирно і спокійно!

***

Сьогодні салон краси буде засліплений після твого відвідування, адже в свій день ти найпрекрасніша, а для мене ти прекрасна завжди. Зі святом, кохана.

***

За роки нашого спілкування ти стала для мене дуже важливим і близьким людиною, тому сьогодні я хочу відзначити важливе свято. Хочу, щоб затишок не покидав твоє житло, і нехай буде все серце завжди наповнене теплотою, добром і щастям. Сподіваюся, щодня тебе чекатиме приємний сюрприз. Нехай твій чоловік робить для тебе кожні вихідні смачний сніданок.

***

Дорога, бажаю тобі в день народження побільше жіночих, милих радостей: букетів «просто так», ніжних слів, запаморочливих компліментів, романтичних сюрпризів і палких зізнань.

***

Вітаю з днем ​​народження, Бажаю тобі, серденько, бути як Грушенька, яка висить, а з'їсти не можна. А саме: бути рум'яною, соковитою і привабливою, але не кожному в руки даватися. А ще бажаю бадьорості духу і добротності здоров'я, любові безмежної, але не безгрішною і щастя самого, що ні на є жіночого.

***

Вітаю з днем ​​народження! Нехай життя дарує тобі побільше яскравих моментів і збудуться всі твої найсміливіші і заповітні бажання! Бажаю щоб в твоєму домі завжди панували щастя і розуміння. І нехай тебе оточують тільки щирі, вірні, надійні друзі і добрі люди.

***

Хочу привітати з Днем Народження найкрасивішу, яскраву і сонячну, найдобрішу, незрівнянну, бажану і смехапільную жінку на світі! Бажаю щирою і відданою любові, успіхів і головокружащіх перемог, міцного здоров'я і фантастичних моментів.

***

Вітаю з Днем народження дивовижну і прекрасну жінку! Нехай це свято буде самим чудовим, а посмішка цілий рік не зникає з твого обличчя. Бажаю яскравою і казкового життя. Цінуй кожну мить. Знаходь радість в простих речах. І тоді ти відчуєш смак щастя.

***

З народженням тебе. Нехай тобі вдається притягувати до себе чоловіків, як квітка притягує бджіл. Нехай тобі вдається бути солодкою, як шоколад, коханої, як долар і красивою, як Мальдіви. Будь пташкою, яка зможе співати ніжні трелі своєму коханому чоловікові. Щастя тобі!

***

Дорога, в цей чудовий день я хочу побажати тобі, щоб твоє життя, була як добра казка, адже ти - моя прекрасна принцеса. Нехай персонажі в ній будуть тільки позитивними, нехай тебе зустрічають добрі чарівники і феї, що радують тебе приємними сюрпризами. Одним з них, найголовнішим, буду я! Нехай з тобою поруч завжди будуть надійні друзі, добро завжди перемагає, здоров'я тільки додається, а удача посміхається тобі і сприяє у втіленні твоїх мрій і заповітних бажань. Ти гідна по-справжньому чарівною життя, і я буду робити все, що в моїх силах, щоб подарувати тобі її! Я обіцяю, що кожен день буду намагатися робити тебе щасливою, адже ти - найдорожчий і близька мені людина. З днем ​​народження, з твоїм днем, моя кохана!

***

Бажаю тобі бути прекрасною трояндою! А щоб виглядати свіжо, бажаю тобі рости не у вазі,а на просторі! Нехай у тебе буде чудовий садівник, який буде про тебе піклуватися! Бажаю, щоб тобі кожен день щастило з погодою! Цей чарівний квітка завжди таїть в собі загадку, яку ховає в пелюстках! Ти - жінка, а значить, сповнена загадок! У кожен твій День народження, бажаю тобі відкривати по одному пелюстці таємниць і дивувати оточуючих! Крім загадок, під твоїми пелюстками ховаються великі почуття! Бажаю, щоб твій жіночний бутон ніколи не в'янув, а з кожним роком розпускався і радував оточуючих своєю красою!

***

Зі святом, який приходить один лише раз на рік, вітаю дорогу знайому! З днем ​​твого народження! Бажаю тобі люблячих родичів, відданих друзів. Бажаю щоб не було конфліктів в життя. А якщо вони все ж з'явитися, то вирішувати їх мирно і спокійно.

***

Вітаємо з Днем народження! Бажаємо здоров'я, удачі, любові, везіння, миру, добра, усмішок, благополуччя. Нехай всі мрії здійснюються. Нехай життя буде довгим і гладкою, повної яскравих подій!

***

З Днем народження!!! Бажаю, щоб ранок завтрашнього дня нагадало тобі 1 січня: вихідний, пізній сніданок, гора подарунків, море приємних вражень, залишки смакоти в холодильнику, залишки красивої зачіскиі обов'язкове обговорення свята з близькими людьми!

***

Вітаю тебе з днем ​​народження! Успіхів, щастя, радості побажаю тобі від душі. Щоб мрії виконувалися, щоб бажання збувалися. Багато грошей і друзів вірних, натхненних. Головне, міцного здоров'я, поруч близьких самих. І посмішку Не ховай, посміхайся частіше.

***

Сьогодні я тобі хочу побажати безлічхвилин в твоєму житті, коли ти зможеш зупинитися і з упевненістю сказати: я повністю щаслива! Я хочу, щоб твоє життя було сповнене щирих посмішок, ніжних слів, палких зізнань, важливих зустрічей, несподіваних приємних сюрпризів і незапланованих свят. Нехай буде доля щедра на найкращі, найбільш зворушливі, найприємніші емоції. Нехай життя тебе захоплює ароматом новизни, неймовірними відкриттями, цікавими поворотами. Я бажаю тобі безліч квітів, подарунків, уваги, щоб ти завжди викликала захоплення, щоб тобі завжди хотілося говорити компліменти. Я хочу, щоб ти могла в кожному своєму дні знаходити натхнення, щоб в твоєму серці завжди жила величезна, світла і взаємна любов, щоб тебе ніколи не підводило здоров'я, і ​​щоб ти була щаслива. З Днем народження тебе.

***

Чарівною і завжди чарівну жінку хочеться побажати в день народження тільки щастя, пам'ятних моментів і королівських пристрастей! Нехай ваше життя переливається яскравими іскорками радості і веселощів, душа співає від любові, тіло світиться здоров'ям і красою, а ваш шлях опромінюють тільки найяскравіші зірки!

***

Я щиро рада сьогодні привітати тебе з Днем, коли ти з'явилася на цей світ! Незважаючи ні на що, залишайся такою ж жіночною і квітучою, зберігати не тільки молодість тіла, але і душевну молодість. Напевно, у тебе, як у будь-якої жінки, є маленькі бажання і велика мрія. Нехай всі вони обов'язково збудуться найближчим часом. А найголовніше, нехай Небо допоможе тобі знайти те саме жіноче щастя.

***

У твій день народження красуня ти наша, дозволь нам побажати тобі любові і безмежного щастя, здоров'я тобі, твоїм дітям і внукам, нехай кожен твій день буде сонячним, а посмішка щирою і не без приводу.

***

Бажаю Вам в першу чергу любові, бо якщо будете любити й улюблені, то прийде до Вас і щастя, і здоров'я, і ​​успіх. Бо любов - каталізатор всього найкращого! А також нехай збуваються всі найпотаємніші бажання і мрії, в загальному, ще вітаю, цілу, люблю!

Джерело:http://vitannya.com/krasivi-privitannya-zhintsi-z-dnem-narodzhennya-svoyimi-slovami/