Привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику в прозі, українською мовою

Привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику в прозі, українською мовою

Нехай ваш малюк завжди впевнено робить кроки в кожній новій справі, а найголовніше, нехай ці кроки в правильному напрямку, щоб батьки могли пишатися своїм сином і собою.

***

Ти сьогодні – іменинник, дорогий хрещеник! Щиро вітаю тебе з Днем народження і бажаю більше посмішок і менше в житті помилок, відданих друзів і удачі у всіх починаннях. Нехай твій життєвий шлях буде устелений квітами, а назустріч сяє ясне сонечко! Будь обережний і поводься по-розумному!

***

Чудесного і милого дитини вітаю з днем народження. Сонечко, я бажаю тобі великого щастя, радості і веселощів, гарного настрою і грандіозних успіхів, блискучих перемог і цікавих захоплень, неймовірних пригод і захоплюючих історій, добрих друзів і справжньої удачі.

***

З днем народження, милий малюк. Сьогодні тобі два рочки і ти не такий вже й малий. Ти наше щастя ненаглядне. Будь здоровим дитиною, рости щасливою, радуй батьків своїми посмішками, новими досягненнями, своєю дитячою безпосередністю і милими ангельськими очками. Нехай кожен день буде справжнім святом, сповненим нових відкриттів.

***

У цей прекрасний день народилася у нас просто чудова донька. Було це 14 років тому, але мене не покидає відчуття, що це було тільки вчора. Але ось зараз переді мною стоїть така чудова і доросла дівчинка, без якої в нашій родині не було б так весело. Ми хочемо побажати тобі лише того, що тобі необхідно, щоб відчувати себе щасливою і впевненою в собі дівчиною. Ти ж знаєш, що твої рідні завжди готові підтримати будь-яку твою ініціативу, навіть саму ненормальну. Ми звикли до того, що наша дівчинка дуже активна і енергійна, так що для нас будь-яка твоя ідея є цілком нормальною. Ми бажаємо тобі ще більше приводів для радості, а то кілька свят в місяць тебе вже не влаштовує. Ну а ми будемо просто завжди поруч, щоб допомогти і підтримати. Щасливого тобі святом! Відривайся по повній програмі.

***

Вітаю тебе, миле дитя, з твоїм прекрасним днем народження. Нехай у ці 4 роки буде найсмачніший торт, саме чудове настрій, найяскравіше свято і самий цікавий день. Бажаю тобі, радість, міцненького здоров'я, невичерпного потоку фантазії і чудових забав на кожен день.

***

Хрещеник! Поспішаю привітати тебе з Днем народження! Хочу побажати тобі здоров'я на твій вік, удачі, везіння і творчих успіхів на роботі! Продовжуй свій життєвий шлях з посмішкою та добрим настроєм! Щоб у твоїх очах ніколи не відбилася тінь від смутку і горя! З Днем народження!

***

З днем народження, наша маленька радість, ми з усією любов'ю вітаємо тебе з 2-річчям! Бажаємо тобі, малюк, здоров'я, гарного росту, цілий світ веселих розваг, нових інтересів і незгасної енергії на кожен твій світлий день.

***

Прийшла пора вітати самого прикольного хлопчика. Адже я знаю, як довго ти чекав свого дня народження. І ось нарешті він настав. Я бажаю тобі посмішок. Багато посмішок кожен день, від рідних, від друзів, від однокласників. Бажаю, щоб твоя мрія збулася. Немає на світі більш щирих очей, ніж твої. Бажаю тобі завжди твердо вірити в успіх. І протягом усього життя в душі залишатися все таким же веселим дитиною. Нехай кожен день, для тебе приносить нові пригоди. Даруй свою безтурботність всім навколо. І нехай в твій 12 день народження, до тебе прийде маленьке диво, після якого, ти завжди будеш вірити в чудеса! З днем народження!

***

У тебе сьогодні день народження. І хочеться побажати чогось особливого, чогось теплого і приємного. Бажаю на своєму життєвому шляху ні зустрічатися, ні жалем, ні з сумом, ні з розчаруванням. Зустрічай тільки добрих людей в житті. Бери від життя все радості, яскраві фарби, і світлі дні. І коли зіб'єшся зі шляху свого, підніми голову, поглянь на небо, і попроси допомоги у Господа. Нехай всі твої мрії, одна за одною втіляться в життя. Сім'я завжди радує. Всі важкі ситуації, нехай перетворюються у безцінний досвід. А спогади в пам'яті зберігаються лише приємні. І знай що ти хороша людина, і завжди знайдуться люди, які допоможуть тобі в будь-якій ситуації. З днем народження тебе!

***

Мила наша красуня, рідна кровиночка, дорога донечко! У день, коли ти народилася, хочеться побажати тобі самого світлого і доброго, що є на цьому світі! Немає тебе рідніше і ближче для нас, в тобі наш сенс життя, і нехай твоє життя буде сповнене лише добром та щастям! Вітаємо тебе від усієї нашої родини з цим теплим святом твоєї душі і радісною подією в житті нашої сім'ї і бажаємо тобі сонцесяйного блиску в твоїх очах! Нехай на твоїй душі ніколи не буде похмурої погоди, нехай твоє серце хвилюється тільки від приємних сюрпризів долі, хай твоя краса цвіте і пахне на радість нам усім! Ніколи не сумнівайся в нашій підтримці, в нашій раді, нашої допомоги! У будь-який час, в радості, в печалі, ми завжди будемо поруч з тобою! Ти – наша Всесвіт, ти – наш світ, ти – наше все! З Днем Народження! З дев'ятиріччям, улюблена донечко! Квітни і благоухай!

***

Вітаю з 3-річчям, сонечко! Нехай веселі мультфільми та добрі казки забирають тебе в країну мрій, хай хороші друзі і захоплюючі прогулянки роблять твій кожен день цікавим і насиченим. Бажаю бути золотим дитиною для своїх батьків і просто щасливою людиною на цій планеті.

***

Вітаю з 16-річчям і хочу побажати гучних успіхів, великих досягнень, щасливих миттєвостей, веселих емоцій, крутих підйомів, сміливих ідей, впевнених кроків назустріч кожній мрії. І нехай в твоєму житті буде своя власна шістнадцяткова система вимірювання, в якій дні будуть вимірюватися чудовим настроєм і неймовірним везінням.

***

Для багатьох день п'ятнадцять років це не сильно велике свято, Але для тебе, моя подруга, п'ятнадцять років, це спосіб стати трохи старше. І я впевнена, що ти спробуєш виконати його на всі сто. Так як ми влаштували вечірку, на неї буде запрошено багато наших спільних друзів. Так як я з тобою дружу вже дуже давно, майже з самого дитинства, я знаю про тебе абсолютно все. Може бути, тому всі думають і вважають, що ми обов'язково повинні бути завжди разом. Знаєш, сьогодні я постараюся зробити для тебе, щоб ти могла відчути себе королевою, або хоча б принцесою. Ну все, мені пора з тобою прощатися. І я хочу тобі побажати всього самого найкращого. Щоб усе, про що ти так сильно мрієш, збувалося. Щастя тобі у всьому! Хай сонечко удачі ніколи не повертається до тебе спиною!

***

В день свого 14-річчя хочу побажати тобі впевненості в собі, підтримки друзів, любові рідних, удачі долі і щасливих випадків життя. Бажаю бути завжди на стилі щастя і успіху, на хвилі позитиву і крутих ідей. З днем народження, нехай твої 14 будуть солодкими і веселими, яскравими і грандіозними.

***

Для веселого хлопчаки в його день народження бажаю бути сміливим, красивим і добрим, розумним, відважним і вмілим. Нехай життя буде святом, нехай буде багато розваг, нехай будуть вірні друзі, нехай буде багато увлекающих ігор, смачних цукерок і пригодницьких історій.

***

У нашій неймовірною доньки сьогодні свято. Не будемо говорити, скільки тобі років виповнилося, тому що для батьків досить складно усвідомити, що їхня донька стала ще старше. Ми хочемо побажати тобі лише того, що тобі необхідно для того, щоб відчувати себе щасливою. Нехай ніякі труднощі не лякають тебе. Ти у нас дівчинка сильна, а значить, що і сама зможеш впоратися. Але якщо що, то ти знаєш, що твої батьки готові підтримати тебе. Наша рідна, ми ніколи не забудемо той день, коли ти народилася. Ти була такою крихітною і милою, що ми навіть і не думали, що ти так швидко виростеш. Сьогодні ти повинна просто відпочивати і розслаблятися, тому що це твій день і твоя свято. Відривайтеся собі по повній програмі, а ми будемо спостерігати за вами. Хоча якщо треба буде, то можемо навіть подати приклад вам. Крутого тобі свята, наша донька.

***

Ми вітаємо з днем народження! І в цей день тобі бажаємо побільше яскравих, світлих днів, удачі, натхнення, справжньої дружби. Нехай завжди на твоєму обличчі буде посмішка, а очі сяють від щастя. Нехай твоє життя буде наповнене веселими і цікавими пригодами.

***

Поспішаю швидше привітати нашого дорогого іменинника з Днем народження - ювілей 10 років! Від усієї душі бажаю тобі облаштувати своє життя так, щоб кожен новий день приносив багато щастя, радості, успіху та стабільного прибутку. Пізнати справжню любов дано не кожній людині, однак я щиро бажаю тобі цього відчуття. Люби і будь улюбленою іншими. Поділися своєю посмішкою і яскравим позитивом з усіма оточуючими тебе людьми. Радуй батьків великими успіхами у навчанні. Стрімко намагайся у всьому і стань прикладом для наслідування іншим. Я щиро бажаю тобі лише самого прекрасного і найкращого, що є в цьому світі. Ніколи не стій на місці, втілюй свої ідеї в реальність, створюй самі неперевершені шедеври, які не залишать нікого байдужими. Будь талановитий і виявляй себе в будь-яких сферах активної діяльності. Ніколи не губися і не сумнівайся в своїх силах на успіх!

***

Дорога наша маленька! Хочеться від усього щирого серця привітати тебе з п'ятиріччям і побажати тобі багато всього хорошого і доброго. По-перше, залишайся завжди такою ж красивою, ніжною і милою, нехай Господь береже тебе під своїм сильним і могутнім крилом, а ангели захищають тебе своїм світлом. Ти дуже яскрава, добра і великодушна дівчина, яка завжди готова прийти на допомогу і підтримати. Так от, не втрачай ці якості характеру, адже вони тебе роблять справжньою Леді і благородної дівчинкою. Хай завжди сонце сяє над твоєю головою, а хмари розходяться в сторони, коли ти крокуєш по вулиці. Залишайся завжди такою ж веселою і завзятою хохотуньей! Пам'ятай, що радість і сміх завжди прикрашають твоє обличчя і роблять його рум'яної і красивіше. Ти завжди будеш для нас найкращою і чарівною дівчинкою, яка буде радувати нас своєю посмішкою і голосом. Будь щаслива, наша маленька принцеса і нехай тебе завжди оберігає наша любов і турбота! Ми тебе дуже любимо.

***

Тобі виповнилося 16 років. Погодься, це – воістину прекрасний вік, перевагами якого неодмінно треба користуватися. Ти можеш отримувати подарунки і чути вітання. Хочу побажати удачі і успіху, віри в прекрасне майбутнє. Нехай життя складається легко і весело, а доля дарує численні шанси для досягнення будь-якої поставленої мети. Я знаю, що ти обов'язково проявиш свій потенціал і зможеш зрозуміти, наскільки прекрасною буває життя. Не потрібно боятися проблем і труднощів, адже вся всесвіт може сприяти твоєму справжньому щастя. Бажаю наснаги та сил, щоб з будь-яким завданням вдавалося впоратися в мінімальні терміни. Ти заслуговуєш того, щоб бути самою щасливою вол усьому світі, тому використовуй кожен шанс для цього. Зі святом вітаю. Вірю в краще майбутнє твоє, рідна.

***

З 13 днем народження, мій найулюбленіший синочок. Ти вже такий дорослий, але для мене ти завжди залишишся моїм маленьким сонечком. Я бажаю тобі всіх благ світу, море любові і щастя. Будь ласка, будь щасливий і здоровий, я так цього хочу!

***

Перший рік життя наповнене безліччю випробувань, як для малюка, так і для його близьких. Але всі тривоги, негаразди і неспокійні ночі затьмарює посмішка здорового, веселого й задоволеного дитини! Бажаю хлопчикові рости і розвиватися в любові і повному благополуччі!

***

Сьогодні самий яскравий і райдужний день на планеті Земля! Сьогодні іменини у самого життєрадісної людини на Земній кулі! П'ятнадцять років! Вітаємо! Бажаємо тобі, вже в цьому юному віці, величезних життєвих досягнень, надійних, відданих і гідних тебе друзів, маленьких і великих перемог в твоїх починаннях! Хочемо побажати тобі легкою, цікавою, корисною навчання, фізичної і духовної енергії, натхнення і наснаги, удачі та успіху! А так само любові, вірних друзів, впевненості та міцного здоров'я! Будь такою ж життєрадісною, оптимістично налаштованим, позитивно мислячою! Бажаємо тобі легкою, веселою ходою, наспівуючи запальну мелодію, прямувати до своєї мети! Нехай у твоїй свідомості завжди живе невичерпна енергія, завдяки якій твої мрії утіляться в реальність! З Днем Народження, наш юний іменинник!

***

Бажаю тобі, мій дорогий, щоб було все просто чудово, щоб ти добре вчився в школі і любив життя. Бажаю, щоб в день твого народження, мій маленький принц, ти літав у мріях на далекі планети і знаходив там багато відданих друзів. Бажаю своєму хлопчику, щоб все в цьому світі було тільки для тебе.

***

Ось і настав, нарешті, цей день, коли я можу тебе знову привітати з твоїми іменинами. І знаючи, як сильно ти любиш відзначати це свято, я постаралася зробити для тебе максимум того, на що я здатна. І, треба сказати, що мій сюрприз повинен тебе хоча б порадувати. І зараз, коли мені вже не хочеться більше сидіти в тебе, я змушена буду з тобою попрощатися. І йдучи, хочу побажати тобі всього тільки найкращого. Нехай усе, щоб ти не робила, завжди в тебе виходить і виходить. А я по можливості завжди буду намагатися догодити тобі. Дякую тобі просто за те, що ти у мене є. Бажаю тобі тільки радісних моментів у житті! І пам'ятай завжди про те, що дорослому ти будеш тільки після того, як почнеш робити адекватні вчинки, за які потім не доведеться червоніти нікому і нічим розплачуватися.

***

Чудових батьків чудесного дитини вітаю з триріччям крихти. Хочу побажати родинного добра і щастя, миру над головою і міцної любові. Нехай мій внук росте щасливим, добрим, веселим і успішною людиною і радує вас щодня.

***

Сьогодні світлий, радісний і щасливий день — твій день народження. Від душі вітаємо тебе і бажаємо рости здоровим, веселим, слухняною дитиною. Ніколи не здавайся, йди впевнено вперед до своєї заповітної мрії. Нехай у тебе завжди буде багато гарних, вірних друзів. Нехай бажання збуваються, а удача не покидає тебе.

***

Ти у нас вже зовсім дорослим став. Тобі сьогодні 9 років. Бажаємо ми тобі успіхів у навчанні, вірних друзів побільше, творчих планів, радості, щастя, здоров'я, завзяття, вогника в очах і гарних оцінок у щоденнику, завжди слухайся і радуй батьків.

***

Джерело: greets.co.ua