Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці своїми словами, в прозі, українською мовою

Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці своїми словами, в прозі, українською мовою

Моя славна колега, вітаю Вас сьогодні з чудовим Днем Вашого народження! Нехай не тільки цей день, але і все життя будуть наповнені світлом, теплом і добротою оточуючих, проявами їхньої уваги і любові! Нехай кожний новий ранок починається з Вашої посмішки! Достатку Вам, любові і благополуччя!

***

Нашій колезі, нашої унікальної співробітниці, (ім'я), бажаємо надихнутися сонечком іменин, і, втративши життєві турботи в глибокому яру, йти по прямій, посипаної небесними квітами, дорозі! Вітаємо!

***

Але нас не даремно називають магами і чарівниками! Ми в змозі зупинити час! Ми маємо право не говорити ці фатальні слова: «З днем народження!» Ми можемо вживати замість цього інші терміни: «З черговим повноліттям», «З головним днем у житті Вашої мами», «З прекрасним приводом» або просто «Вітаємо!»

***

Колега, ти – душа всього нашого колективу, яскрава неординарна особистість, прекрасний друг і чудовий чоловік. Нехай День народження широко відкриє двері у світ нових життєвих відкриттів і подарує вам відмінний настрій. Нехай здійсняться всі твої надії і мрії, а вірним попутником буде Щастя!

***

Колега, ти першокласний менеджер і абсолютно точно знаєш, як укладати вигідні угоди, завжди віриш у клієнта на 300% і гнеш свою лінію, незважаючи ні на що! Ми з захопленням дивимося на захоплюючий процес і прагнемо досягти такої ж довершеності, професіоналізму і майстерності у своїй справі! Бажаємо удачі, взаємності в любові, щастя і тріумфальних результатів у кар'єрі! З днем народження!

***

Сьогодні ми від усього колективу вітаємо нашу колегу з днем народження! В такий прекрасний день ми хочемо висловити вам свою вдячність за справжній професіоналізм у роботі. Ви просто чудовий працівник, якому легко можна довірити найскладніше завдання. Звичайно, ми всі цінуємо вас не тільки як доброго працівника, але і як чудову людину. Ви дійсно душа компанії, навіть серед робочого хаосу і проблем у вас завжди є хвилинка, щоб підтримати, вислухати і порадити щось тому, хто звернувся за допомогою. Ми бажаємо справжнього жіночого щастя, хай в сім'ї вас цінують, люблять і буквально носять на руках. Бажаємо дуже міцного здоров'я, нехай ніяка застуда не завадить вам насолоджуватися життям. Хай буде все, про що мріється, посміхайтеся, і сміливо крокуйте вперед. З днем народження.

***

Колега, З Днем Народження! Бажаю тобі здорового азарту, тверезої оцінки ситуації і прагнення до кращого! Від природи ти привабливий і розумний, дак нехай до років прикластися мудрість! Вітаю!

***

Дорогий колега, з днем народження тебе. Бажаю любові міцною і виконання заповітної мрії, високого кар'єрного зростання і фінансового достатку постійного приросту.

***

Дорогий і вельмишановний колега! Ми не перестаємо продовжувати дивуватися вашого великого професіоналізму у справі, над яким всі ми старанно працюємо! І хочемо вам сказати, що ви є лідером серед нашого дружнього колективу! Вітаємо вас з наступаючим Днем Народження і хочемо висловити глибоку подяку за ваш внесок у спільну справу! Ви неперевершений переможець всіх труднощів і поставлених завдань! Для вас не становить праці активно вносити корисні ідеї, та досягати високих результатів у професійній сфері! Бажаємо вам продовжувати розвивати, рости і процвітати! Адже для чоловіка в його житті дуже важливо бути першим! І вам це вдається! Визнаємо вас найкращим працівників серед працівників нашого підприємства та бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому! З вашим професіоналізмом зробити це буде легко і просто! З Днем Народження, колега!

***

З Днем народження, дорогий колего! Нехай твій професіоналізм, який давно став еталоном для нашого колективу, буде джерелом стабільного фінансового благополуччя. А за душевність, життєлюбність, відкритість і доброту доля винагородить тебе міцним здоров'ям, любов'ю і щастям

***

Колега, визнаю, що ти в моєму смаку, тому ми з першої зустрічі знайшли спільну мову! Робимо одну справу і отримуємо від спілкування радість і величезне задоволення! Бажаю відмінних результатів і гідної винагороди за працю! Бажаю завжди виглядати сліпуче, карколомно і приголомшливо!

***

Мою чудову вітаю колегу з днем народження. Бажаю кожен раз із задоволенням і радістю приходити на роботу, викладатися по повній в будь задуманій ідеї і отримувати взамін високий дохід і світлу можливість кар'єрного росту.

***

Нехай свято стане самим красивим і радісним, щоб в цей прекрасний весняний день не було багато рутинної роботи, і на душу красиво розпускалася бузок. Бажаємо скасувати всі важливі і термінові доручення і просто присвятити його собі, щоб на наступний день не боліла голова від нудної і рутинної роботи, а, навпаки, завжди був радісний і прекрасний настрій, світле, прекрасне і красиве, щоб поруч завжди були люди, з якими легко і приємно спілкуватися, а життя перетворюється в річку гумору і сміху. Нехай свято твого дня народження стане яскравим і незабутнім, таким яскравим, як були всі цікаві миті твого прекрасного дитинства. Тому, що ми тебе любимо і бажаємо тобі всього самого прекрасного, світлого і ясного.

***

Як непомітно, але швидко тече необоротна ріка життя в нескінченному просторі – часі. От і Вас вона призвела до важливої позначки. Настала черга зупинитися на мить, щоб оглянути пройдений шлях і заглянути в майбутнє. Доля до Вас прихильною, хоча і не балує. Завдяки наполегливій праці і сумлінності Ви заслужили повагу і любов співробітників. Дозвольте сердечно привітати Вас від імені всього колективу побажати Вам святкового настрою, безліч чудових подій, відданих друзів і міцного здоров'я.

***

З днем народження вітаємо вас, колега і хочемо сказати, що ви - чудова людина! З вами працювати - одне задоволення, так як ви у своїй справі професіонал, і особистісні якості теж на висоті. Бажаємо вам благополуччя і в своїй родині, і в нашому дружньому колективі, який з упевненістю можна назвати другою сім'єю. Здоров'я вам і веселого свята!

***

Бажаємо мудрості, доброти, щедрості. Щоб здоров'я не давало збоїв. Щоб настрій завжди було на висоті. У сім'ї нехай будуть тепло і затишок. Успіхів, удачі, везіння!

***

За своє життя ми проводимо на роботі більше часу, ніж буваємо з сім'єю. І часом приходимо додому, приползаем тільки, щоб відпочити, виспатися і набратися сил для нових подвигів. Так побажаємо тобі, дорогий колега, щоб вдома у тебе було все гаразд, щоб тебе любили і чекали, діти були здоровими й розумними, щоб сусіди не заважали відпочивати. Адже коли в тилу все спокійно, тоді й на роботі все гаразд. Бажаємо працювати з бажанням, щоб труд твій був оцінений і гідно оплачена, щоб всі твої мрії здійснилися, щоб старі друзі були поруч, а колеги стали новими друзями.

***

З днем народження, колега. У цей радісний і світлий день бажаю успішних справ та вдалих починань, вірних рішень і чудових ідей, доброї вдачі та блискучих перспектив, високих досягнень і відмінного достатку, благополуччя в житті і вічного щастя.

***

Ми, з глибин райдужного Космосу, на Ваші іменини, шановна колего, назбирали зоряне тепло! Одні зірочки подарували вічність краси, інші – заступництво фортуни, а решта – райське благополуччя!

***

Вітаємо Вас з днем народження, бажаємо від усього нашого дружного колективу успіху у всіх життєвих сферах, гармонійних стосунків у сім'ї, жіночого щастя, особистісного зростання, здійснення найзаповітніших бажань і відсутності перешкод на шляху до намічених цілей.

***

Від невгамовного завзятого і колективу, від вірних і дружних товаришів, і просто хороших людей, ми хочемо привітати надзвичайної краси дівчину і щедрої душі людини з Днем появи на світ! В цей райдужний, почасти грішний, і стрімко мінливий світ поповнився ще одним дивовижним людиною. Твори в професійній діяльності, рости над собою і добивайся всіх нескорених висот! Нехай бажання збуваються і з'являються нові! Нехай здоров'я бадьорить тебе щоранку! Нехай чоловіки оточують відповідальні, сильні, сміливі і добрі, під плічками яких ти будеш маленькою захищеної пташкою! Щебечи, літай і подорожуй! Насыщай життя яскравими кольоровими фарбами, зачаровують і приємними подіями, і назавжди запам'ятовуються подіями! З Днем Народження, надзвичайний і чуйна людина!

***

Нехай потік подій у твоєму житті буде не перериваним і надзвичайно яскравим, і крутиться наче в ритмі заводний сальси або ритмічного ча — ча — ча. Також бажаємо тобі справжнього сімейного щастя, що б твоя обраниця була красива і витончена, як королева, була добра, мила і харизматична, а ще поруч з нею ти відчував себе справжнім королем, що б її любов і повагу будили міць і силу, закладену в тобі і твій потенціал розкрився на повну силу і ти домігся дійсно запаморочливих успіхів. Нехай будь-які твої мрії стануть дійсністю і твоє життя дійсно стане, схожу на ту яку ти бачив у своїх найкрасивіших снах.

***

Вітаємо вас з днем народження і бажаємо величезних успіхів у роботі, натхнення, новаторських ідей, самобутності і справжньої творчості! Будьте щасливі в особистому житті — любові і поповнення вашої сім'ї, обожнювання від дружини і тепла від всіх рідних і близьких людей! Бажаємо, щоб ви ніколи не падали духом, не впадали у відчай, і навіть в найкритичніших ситуаціях залишалися мудрим, терплячим і дуже сильним чоловіком!

***

Ви золоте серце колективу, (ім'я)! Ми з щирою повагою, підготували оберемок благородних побажань: постійного, Вам, творчого натхнення, виру ніжності від близьких і міцною надійності від друзів!

***

З днем народження! Бажаю вам щастя, здоров'я, підвищення в посаді і, звичайно ж, фінансового благополуччя!

***

Шановний мій колего! З чистою душею і відкритим серцем, вітаю тебе з днем народження! Бажаю успіхів у роботі та кар'єрного зростання, креативного мислення, натхнення і розвитку. Щоб конкуренція була тільки чистою, відкритою і чесною. Бажаю тобі мій друг, щоб у колективі завжди існувала тільки приємна, дружня атмосфера, всі грандіозні плани збулися, а амбіції виправдалися. Бажаю тобі, нових досягнень, хороших колег і вірних друзів, а також міцного здоров'я, успіху у всіх починаннях та творчого потенціалу.

***

В цей прекрасний день, ми всі хотіли би привітати тебе з днем народження. Адже ти для нас не просто колега по роботі, ти частинка нашої дружньої родини! Так як день народження трапляється тільки раз у році, ми бажаємо провести своє свято незабутньо красиво, смішно і цікаво. Кажуть, що якщо дійсно вірити в чудеса, то саме в цей день вони приходять. Приходять і виконують наші найпотаємніші мрії, які ми так ретельно оберігаємо в душі. Загадай в цей день чогось особливого, того, чого хочеться твоєму серцю, адже серце не вміє брехати. А потім згадай свою найулюбленішу мрію з дитинства, порівняй її з тією, що маєш зараз, і ти зрозумієш, що суть одна і та ж. Бажаю тобі, набиратися досвіду, але в душі залишатися все тим же дитиною, веселим і милим, який вірить у казку і чудеса. Вміти сміятися навіть над своїми проблемами, і безглуздими ситуаціями. Ти чудесна!

***

Вітаю!!! Ти вибрала прехороший день Народження, але це не дивно, адже у тебе чудовий смак! Бажаю тобі, щоб далі життя ставало яскравішим, цікавішим, люди навколо були краще і добріше! А сьогодні нехай у тебе буде багато квітів, довгоочікуваних подарунків, посмішок, приємних слів та добрий вечір! З Днем Народження!

***

З днем народження, дорогий колего! Від усього серця хочеться побажати професійних злетів, задоволення від роботи, терпіння і стабільності. Нехай спокій і благополуччя завжди живуть у душі, удача супроводжує вас у всіх починаннях, а вдома завжди чекає затишок і турбота близьких!

***

Шановна колего! У цей світлий день – День Вашого народження хочу побажати Вам знайти свій шлях успішної самореалізації і досягти цієї мети, подолавши всі перешкоди на шляху до неї! Нехай не буде рівного Вам професіонала. Але при цьому залишайтеся завжди такою ж м'якою і жіночною! Щастя Вам!

***

Дорогоцінна моя колега! Від усієї душі хочу привітати Вас з чудовим святом – Днем Вашого народження! Нехай усміхнене настрій, веселощі, радість, відчуття загальної любові і уваги супроводжують Вас не тільки сьогодні, але й в усі інші дні життя! Всього Вам найкращого!

***

Дорога наша іменинниця! Дай Вам Бог здоров'я ще на багато-багато років, нехай робота приносить Вам тільки радість і задоволення. Прийміть від нас найщиріші слова привітань:

***

Джерело: superwords.co.ua