Привітання з днем народження чоловікові своїми словами, українською мовою

Привітання з днем народження чоловікові своїми словами, українською мовою

Знову слова привітань в твою адресу! Доведеться прослухати всі сльозливі, солодкі промови до кінця! Живи, як в раю: без гріха і в теплі. Люби, як в перший раз: безшабашно і відчайдушно! Переробляти не смій, а то на відпочинок залишиться мало часу! Загалом, живи, насолоджуйся, багатій, де дуже потрібно – не бійся! З днем народження!

***

Вітаю з Днем народження! Ти, звичайно ж, дуже чекав цього дня, але повір, ти і уявити собі не можеш, скільки всього хорошого ми приготували тобі на сьогодні! Крім подарунків, у нас в запасі є тисяча гарячих привітань і мільйон добрих побажань! Головне серед них – побажання щастя, адже з ним світ стає світліше, легше дихається і взагалі жити стає легко і приємно! Так живи довго і щасливо і нехай до наступного твого Дня народження – встигнуть виповнитися мрії!

***

Вітаю вас з днем вашого народження, бажаю вам добра, любові та великого здоров'я, адже якщо буде здоров'я, буде все, Бажаю вам творчих успіхів та життя більше приємного.

***

Нехай оточення радує, цілі досягаються, а жити стає все цікавіше! Щастя тобі, друже!

***

Хочу, щоб тебе оточували розкішні жінки, дорогі автомобілі і тільки гідні люди. Нехай зрадники і лиходії не посміє наблизитися, а друзі будуть завжди готові захистити. З Днем народження! Бажаю безкрайніх просторів щастя і везіння.

***

Мій дорогий чоловік ти вмієш бути галантним і передбачливим. Ти вмієш досягати успіху у всіх справах. Я хочу побажати тобі ставати сильнішими, мужніше і впевненіше в собі. Нехай вдома чекає тебе затишок і спокій. Нехай друзі не будуть тебе ніколи зраджувати. Нехай улюблені люди будуть завжди поруч і в горі і радості. Всіх благ тобі, з народженням тебе, і нехай кожна хвилина твого життя буде щасливою і веселою.

***

Нехай твій будинок завжди буде повною чашею, жінка – лагідною, а діти радують тебе своїми успіхами і успадковують найкращі риси! Нехай життя завжди буде сповнене простого, але разом з тим самого справжнього щастя!

***

Хотілося б у твій день народження побажати щастя абсолютно у всьому. Нехай все, за що б ти не брався, так чи інакше приносить успіх! Бажаю тобі завжди залишатися таким же прекрасним і яскравим чоловіком як зараз. Нехай фортуна супроводжує всі миті твого життя і допомагає у всіх планах. Цінуй те що в тебе є і добивайся більшого! З днем народження!

***

Дорогий наш, ми всі тебе любимо за те, що ти такий впевнений, цілеспрямований, веселий. Ти душа нашій компанії, ти наймиліший, самий харизматичний. І це все правда, і це усе про тебе. Тому ти, безумовно, заслужив у цей день всі ті приємні сюрпризи та подарунки, які ми тобі від душі приготували. Ми бажаємо тобі й надалі залишатися улюбленцем долі. Успіхів тобі, кар'єрного зростання, бадьорості, міцності духу. Завжди будь щасливий і любимо. З Днем Народження!

***

В такий день тобі треба тільки радіти адже тебе оточують всі близькі люди і п'ють за твоє здоров'я. А я тебе бажаю щоб завжди був у центрі уваги дівчат, як Бред Пітт. Але щоб не упіймав зірку ніколи і завжди йшов однаковим кроком з друзями.

***

Вітаю з днем народження! Бажаю бути господарем долі: романтичний, терплячим, трохи хаотичним, відкритим, ніжним, сміливим, а головне, справжнім. Бажаю впевнено йти по життю з високо піднятою головою, дарувати добро і милосердя, світити, цінувати любов, турботу, щастя, тренувати рішучість, дух. Нехай удача супроводжує в усьому!

***

Сьогодні, зі сходом сонця, настав найкращий свято у самого кращого з людей. Ти прожив на цьому світі вже ... років, і я не сумніваюся, що новий рік твоєму житті принесе тобі ще більше щасливих моментів: приємних випадкових зустрічей, вигідних угод, смачно приготовлених сніданків – всіх цих приємних дрібниць, які роблять наше життя кращим. Ну а на даний момент мені залишається тільки привітати тебе з цим чудовим святом.

***

З днем народження! Ти — Чоловік з великої літери. Ти — опора для сім'ї, ти — підтримка для друзів. Я бажаю тобі завжди залишатися таким же надійним, вірним, чуйним і позитивним. Просто будь щасливий!

***

Коханий, з днем народження! Хотіла побажати тобі хорошу подругу і шикарну коханку, але я в тебе вже є. Хотіла побажати любові, турботи і ніжності, але я тобі це гарантую. Хотіла побажати успіхів та щастя, але я допоможу тобі їх досягти. Бажаю тобі берегти мене, як кращий подарунок у своєму житті!

***

З днем народження, дорогий колего! Від усього серця хочеться побажати професійних злетів, задоволення від роботи, терпіння і стабільності. Нехай спокій і благополуччя завжди живуть у душі, удача супроводжує вас у всіх починаннях, а вдома завжди чекає затишок і турбота близьких!

***

Хотілося б у твій день народження побажати щастя абсолютно у всьому. Нехай все, за що б ти не брався, так чи інакше приносить успіх! Бажаю тобі завжди залишатися таким же прекрасним і яскравим чоловіком як зараз. Нехай фортуна супроводжує всі миті твого життя і допомагає у всіх планах. Цінуй те що в тебе є і добивайся більшого! З днем народження! рейтинг:

***

З днем народження. Красивіше Аполлона, сильніше Геркулеса, ти розумний і прекрасний, залишилося побажати тобі величезної й постійної успіху, високих хвиль успіху, щастя і кохання в твоєму морі. Будь завжди здоровий і крут, оптимістичний і задоволений життям.

***

Дорогий іменинник! В день твого народження від усього серця бажаємо, Щоб зелений "мерседес" твого життя легко і щасливо віз тебе по життю, долаючи всі перешкоди і труднощі, щоб дорога йшла по квітучому саду і щоб поруч були всі ті, у кому ти потребуєш. За твоє благополуччя і успіх!

***

Справжньому чоловікові можна побажати тільки все справжнє: жінку, друзів, справа... А як їх вибрати? Слухати себе – свій природний інстинкт. Чоловіки – першовідкривачі, герої, вони завжди відчувають свій шлях. Знайти свій шлях – до себе справжнього!

***

Дорогий, прийми сердечні вітання з днем народження. Нехай у тебе все буде багато: вірних і надійних друзів, успіхів і щирої любові, радості і щастя. Нехай труднощі тебе не налякають, а кар'єра тільки процвітає.

***

Бажаю багато-багато грошей і щастя на додачу! Щоб все було чудово і було завжди весело! Бажаю багато друзів, мати, які завжди підтримають, навіть коли погано! Нехай кожен будній день буде святом веселим, щоб всі прикрощі забувалися!

***

Вітаю з наступаючим Днем Народження!!! Як людині любить екстрім, я бажаю залишатися щасливчиком, притягаючи везіння і удачу! Ти людина слова і діла, завжди готовий захищати свою громадянську позицію і ідеали. При всій зовнішній грізності ти світлий хлопець, вмієш дружити і щиро радіти життю як дитина! Нехай поруч будуть такі ж гідні люди! Зі святом!

***

Можливо, День народження сумне свято, але тільки не для тебе. Навіщо сумувати, якщо з кожним роком ти все сильнішим, мудрішим та багатшим? Якщо б ти був блондинкою, то, напевно, засумував би з приводу, що вже не «надцять». Але справжньому мачо ще один рік життя – привід для веселощів і свята, з яким ми тебе і вітаємо. Нових тобі перемог, ненудних бесід, смачного вина і ніякого похмілля! Нехай здоров'я ніколи не підводить, улюблена жінка не набридає, а вірні друзі завжди підтримують!

***

Бажаю тобі дожити до ста років, нехай мотор в твоїх грудях працює без перебоїв і без ремонтів, нехай життя твоє буде широкою і рівною трасою без вибоїн і вибоїн. Бажаю також, щоб не заносило тебе на крутих поворотах, щоб ти завжди міцно тримав кермо свого життя в твердих руках. Вдалою і щасливої тобі дороги!

***

Від усієї душі вітаю з Днем твого Народження! Бажаю багато щастя, добра і любові! І не забувай, що якою б серйозною не була життя — вона всього лише гра, в якій бажаю тобі бути переможцем!

***

Вітаю з днем народження справжнього чоловіка: мисливця і добувача! Бажаю, щоб у твоєму печері завжди яскраво палало вогнище, щоб мамонти в околицях не перекладалися, а з кожного походу вірно чекала прекрасна амазонка в еротичній пов'язці на стегнах! Багатою тобі видобутку і переможних битв.

***

Я так рада, що ти є у мене, мій найулюбленіший і найбажаніший хлопець на землі. Ти для мене краще й краще всіх. Сьогодні у тебе особисте свято. Нехай він принесе тобі удачу і гарний настрій. Вітаю тебе від усієї душі, і бажаю величезного щастя. Нехай надія, віра і любов завжди супроводжують тебе, нехай доля завжди посміхається тобі. Нехай кожен звичайний день перетвориться для тебе свято. Міцного здоров'я тобі, великий світлого, красивого кохання, удачі і успіхів у всьому.

***

Шановного чоловіка – з днем народження! Ваш життєвий досвід я переймаю і пишаюсь Вами! Зараз у Вашому житті є багатство: теплота близьких людей, благополуччя і здоров'я. Нехай довгі роки весь навколишній Вас зберігається і примножується. Бажаю щодня проганяти нудьгу, посміхатися і вірити в чудеса!

***

Якщо ти хочеш бути завойовником життя - досягай всього сам. Нехай не тільки свята будуть бенкетом, але і повсякденне життя. Захищай своє царство і нехай всі бажання в цей чудовий день додадуть тобі віри у світле майбутнє!

***

Джерело: vsivitannya.co.ua