Найкращі привітання з днем народження дівчині

Найкращі привітання з днем народження дівчині

Прекрасну дівчину вітаю з днем народження! Бажаю замилування і благоговіння. Бажання творити, любити і творити. Відмінного здоров'я, радісних подій, здійснення мрій і прекрасних життєвих перспектив!

***

Вітаю з Днем народження даму, яка ніколи не кине, ніколи не обдурить, ніколи не залишить в біді, і ніколи не забуде блага. Це ти, моя люба подружка! Залишайся такою постійно, нехай все у тебе в житті складеться лише найкращим чином!

***

Дорога іменинниця, з твоїм днем! Бажаю тобі ніколи не сумувати, а радіти життю і випромінювати позитив. Залишайся завжди такою гарною, доброю і красивою.

***

Кохана, з днем народження! Нехай кожен день буде наповнений чудесами і приємними сюрпризами, а все задумане хай виходить легко і невимушено. Любові, здоров'я, успіхів, надійних друзів і безлічі нових приємних знайомств! Нехай тебе завжди оточують тепло, ніжність і турбота!

***

Сьогодні тобі виповнилося (...) років і ми хочемо привітати тебе і побажати, щоб відтепер ти жила тільки в чудесній країні юності. Нехай вона радує тебе блакиттю свого неба, хай обдарує найчистішої водою озеро щастя! Щоб ти завжди йшла до наміченої мети і все встигала! Щоб завжди твоя душа була світла, а серце співало чудовими голосами казкових птахів!

***

Вітаю з днем народження мою радість і щастя! Кохана, люба моя, як я радий, що коли-то в цей самий день Поздоровлення в прозі коханої ти з'явилася на світ, щоб через багато років з'явитися в моєму житті! Я бажаю тобі справжнього щастя, від якого захоплює дух!

***

Милу, ніжну винуватицю торжества, вітаю з днем народження! Бажаю, щоб кожен ранок починався з ніжного поцілунку коханої людини, ласкавого промінчика сонця на твоїй подушці, чашечки ароматної кави в ліжко. Нехай кожен твій день рясніє цікавими зустрічами, дивовижними відкриттями і гарним настроєм. А вечір закінчується затишним теплом в улюбленому будинку з рідними людьми. Прийми мій щирий букет вітань і залишайся завжди такою ж чарівною і елегантною жінкою.

***

Мила моя, з Днем народження! Дівчина неземної краси, від якої захоплює дух! Бажаю тобі неймовірного везіння, неймовірної удачі і приголомшуючого успіху, неземної любові та справжнього щастя, непідробної радості і щирого веселощів, надійних і вірних друзів, турботливих і люблячих батьків, улюбленої справи і завжди гарного настрою!

***

Прекрасна Дама, з очима, як зірки, прийми вітання у свій святковий день! Нехай всі починання будуть успішними, доля посміхається часто, безтурботно. Рідні нехай люблять, друзі — не кидають, а ангел-хранитель — завжди за плечем. Заздрісники нехай захоплюються потай, а краще взагалі нехай не буде ворогів. Живи, посміхайся, не хворіти постарайся і нових, чудових досягай висот!

***

Я бажаю щастя тобі в цьому великому світі, нехай завжди буде усмішка на твоєму обличчі, нехай завжди буде поруч найдорожчі тобі друзі. Будь завжди щаслива.

***

Вітаємо Вас з чудовим святом Вашого народження! Будьте здорові, захоплені життям, активні і натхнені, позитивно налаштовані і відкриті для щастя.

***

Зі святом, чарівна пані! У цей чудовий день, який дарує тобі новий виток молодості і нового життя, бажаємо тобі бути самою чарівною жіночною, ніжною, красивою і життєрадісною! Нехай сьогоднішнє свято буде переповнене букетами квітів і компліментами від шанувальників! Нехай доля твоя буде наповнена душевним добром, людським теплом, щасливими моментами і неймовірними зустрічами! Нехай твоє кожне нове ранок приносить тобі тільки усмішку, задоволення і щастя! Бажаємо тобі знайти себе, насолоджуватися кожним прожитим моментом, кожною секундою часу, легко отримувати від життя все що бажаєш — і навіть трошки більше! І нехай самими головними подарунками в цей день для тебе стануть любов близьких, молодість душі та величезний запас життєвої енергії! Молодості, краси, довголіття, процвітання, розвитку і відмінного настрою!

***

З особливим почуттям в день народження хочу побажати тобі щасливих років, радості, здоров'я, перемог і просування по службі! Бажаю тобі, щоб все збувалося, щоб тебе знайшли крила слави, а твоє ім'я виявилося у низці великих діячів всій Землі!

***

Вітаю з днем народження і хочу для тебе побажати море посмішок, океан щастя, водоспаду пристрасті, річок удачі і дзвінкого струмка радості. Будь завжди прекрасна і невтомна, вір у себе і будь горда собою.

***

Приймай вітання! За твоє здоров'я, благополуччя, успіх і процвітання. Бажаю палкого кохання, бананів, відпочинку на Мальдівах і валізу грошей. А зараз збирайся в дорогу — на зупинку Дружня, наступна — Похмілля. Приємною тобі поїздки і емоцій вперед на цілий рік!

***

Кохана, з днем народження! Будь феєю свого життя, бережи чистоту душі, живи по совісті, роби чесно, интригуй своїми чарами, люби пристрасно, воодушевляй на подвиги, допомагай оточуючим, бережи здоров'я. Бажаю знайти орієнтир шляху, затишок сім'ї, реалізуватися в улюбленій справі. Легкості, добра, посмішок.

***

Такій жінці, як ви, приємно підбирати слова привітання. Тому що ви — світло, світіть довго і яскраво, ви-вогонь, зігрівайте своїм теплом, ви — віра, давайте ж надію, ви — ковток води в спекотливий день, втамовуйте ж спрагу. Будьте самою собою, цим все сказано! Вам непотрібно намагатися бути кимось іншим і прикидатися. Ви така, якою повинна бути жінка, тримайте це в собі. Посміхайтеся, тому що ваша посмішка будь-який, навіть самий похмурий день робить ясним. Смійтеся від радості, тому що дзвіночки заздрять передзвону вашого голосу. Будьте щасливою!

***

Нам іноді здається, що коли ти була маленькою зірочкою на нічному небозводі. А потім ти народилася і стала зірочкою нашій веселій компанії. Одне твоє присутність робить цей світ тепліше і яскравіше для кожного з нас! Ми бажаємо тобі іскристої радості, сяйва очей, душевного вогню. Залишайся з тими, хто тебе любить і цінує (дружно підморгуємо) і будь самою щасливою маленькою зірочкою! З Днем Народження!!!

***

З днем народження, мила спокусниця і дівчина-красуня. Бажаю виглядати оревно, щоб в житті було все чудово і добре, бажаю солодких мрій і річок любові, за течією кльовою життя і чудового настрою завжди пливи.

***

Вітаю з днем народження. Хочу побажати нашій милій дівчині — легкості і оптимізму, більше задоволень, вірних друзів, грошової стабільності і незалежності, злагоди і домашнього затишку, в дні відпустки відпочивати тільки на Канарах або Мальдівах!

***

З днем народження, мила! Навіть не знаю, кого мені хочеться більше привітати тебе або себе з тим, що ти у мене є. Бажаю для всіх бути тим зразком жіночності та ніжності, яким ти є для мене. Частіше гуляй по веселці, спостерігаючи за світом біля твоїх ніг, і ні на хвилину не сумнівайся в моїй любові. Вітаю!

***

Кожен день - новий відтінок щастя, новенька задоволеність, нове розташування. Відмінне розташування! Всі фарби життя для тебе! З Днем народження!

***

Щастя, любові і везіння сьогодні хочу побажати тобі я, в цей знаменний день ти стала на рік дорослішим. Але не роки фарбують людини, так що немає сенсу над цим замислюватися. Також хочеться побажати бути коханою і любити! Мила і красива дівчинка моя! Ти – молода, юна й прекрасна! З Днем Народження радість моя!

***

Подарую я тобі в день народження, дівчина завзята моя, трохи радості і везіння, трохи щастя і добра. Тобі я подарую, звичайно, настрій распрекрасное, подарую тобі радісні вісті, які назавжди змінять твоє життя на краще. Нехай всі проблеми твої розсиплються в прах, а всі твої бажання стануть реальністю. Побажаю я тобі наостанок, моя красуня, з кожним роком гарнішати і ставати щасливішими.

***

Кажуть, що жіночої дружби не буває. Але ми з тобою вже точно виняток з цього правила. І доказом цього служить те, скільки часу ми вже дружимо. Ми йдемо з тобою поряд по життю, і я ще жодного разу не пошкодувала, що колись знайшла таку подругу, як ти. А сьогодні дозволь привітати тебе з днем народження! Щастя тобі!

***

Чудово, що в світі є такі чудові люди як ти! Витончені, красиві, елегантні, завжди відкриті для світу і дуже харизматичні! Таких би людей побільше, щоб світ став добрішим і красивішим. Бажаю невичерпного джерела натхнення, нескінченних ідей у творчості і міцної опори поруч! З Днем Народження!

***

Бажаю тобі хорошу роботу – добу через шість! Хорошу зарплату – щоб після шопінгу ще купа грошей залишалося! Гарного хлопця – простого ідеального! Подруг – з тих, які завжди готові до пригод! Вітаю!

***

З днем народження, мила дівчина. Бажаю купатися в променях радості і слави, бажаю атмосфери світлого щастя і вірної любові, бажаю досягати неймовірних успіхів і перемог. Нехай у твоїй вазі завжди з'являються прекрасні букети і ніжних ароматних квітів, нехай з твого життя ніколи не зникне удача і везіння.

***

Найкрасивішій дівчині, у цей святковий день бажаю від щирого серця матеріального благополуччя, чоловічої уваги, міцного здоров'я, довгих років життя. Щоб на твоїй вулиці завжди було свято! Щоб життя було наповнене яскравими пригодами і гарними спогадами, а всі мрії щоб здійснилися.

***

Джерело: wordsguru.co.ua