Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці в прозі, своїми словами, українською мовою

Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці в прозі, своїми словами, українською мовою

Чарівну, чудову начальницю від душі хочу привітати з днем народження. Нехай робота забезпечує повну самореалізацію, нехай життя дарує миті щастя, нехай удача всюди Вас переслідує, нехай Ваша краса і талант роблять шлях до успіху швидким і легким.

***

Начальник! Поспішаємо привітати вас з Днем Народження! Сьогодні дуже важливий день для вас, ми знаємо, що сьогодні ви почуєте багато приємних фраз і слів добра, і нам залишається лише приєднатися до побажань! Бажаємо вам професійних успіхів, високих результатів у ваших починаннях, особисто щастя природно, відмінної здоров'ячка і всього самого-самого найкращого! Радісних моментів у житті! Будьте завжди першим не тільки серед нас, але і за життя! Не засмучуйтеся з-за проблем, бо це лише випробування в нашому житті, яке ми з вами, в команді, обов'язково пройдемо! Вітаємо вас ще раз з Днем Народження, проведіть це свято весело і круто в оточенні друзів, близьких і рідних людей! І пам'ятайте, що ваш колектив вами дорожить, любить, цінує, пишається і поважає! Ми завжди будемо прагнути бути схожими на вас, адже у вас є чому повчитися! І нехай наші з вами доходи зростають з кожним днем!

***

Дорогий наш директор, ви для нас приклад оптимізму, ентузіазму, працьовитості та надзвичайної працездатності. Нехай же завжди і у всьому вас супроводжує успіх, нехай вдаються всі починання. Нехай ви зробите все те, що задумали. Бажаю вам безмежної любові. З днем народження вітаємо щиро!

***

У цей прекрасний теплий травневий вечір ми зібралися з кількома співробітниками, щоб особисто привітати вас з днем народження. Наша дорога (ім'я, по батькові), прийміть наші щирі вітання від усього серця. Ви для нас – приклад для наслідування. Ви неймовірно тендітна жінка, на якій лежить тягар відповідальності за величезну компанію і за всіх її співробітників. І ви прекрасно справляєтеся зі своїми обов'язками. Ми хочемо сказати вам, що ви завжди можете розраховувати на нас і на нашу допомогу і підтримку. Ви для нас вже давно стали близькою людиною, з яким завжди модно поговорити по душах і отримати хороший рада. Ми сподіваємося на довгу та плідну співпрацю і хочемо, щоб ви ніколи не сумнівався у відданості ваших співробітників.

***

Шановний начальник нашого дружного колективу, нашої робочої, згуртованої сім'ї! Ви – незамінна ланка нашої системи, той цемент, який в змозі утримати величезну стіну, але при відсутності якого навіть сама міцна і міцна конструкція розсиплеться, немов картковий будиночок. У день вашого народження ми сердечно бажаємо вам ніколи не зустрічатися з гіркотою розчарувань. Нехай ваше життя сяє яскравими барвами веселки і світлим теплом. Нехай Ангел Охоронець завжди прибуде поруч з вами, втілюючи в реальність всі найпотаємніші і заповітні мрії. Нехай ваш будинок стане зосередженням затишку, гармонії, тепла і любові, адже кращий начальник заслуговує тільки кращого. Знайте, що ваші колеги завжди допоможуть вам у важку хвилину.

***

Багато випадки відбуваються в цьому житті. Вони бувають і хороші, і погані. Але, ні в якому разі вони не повинні негативно відображатися на життя людини. Адже для того йому й дано розум і можливість діяти, щоб міняти все в хорошу сторону, і протистояти всьому поганому. І зараз, коли ви всі звернули на мене свої погляди, мені потрібно сказати ті слова, які для вас будуть потрібними. Я прийшла на вечірку не просто так. Я прийшла для того, щоб сказати своєму начальнику з днем народження. Наскільки мені відомо, це свято завжди був для вас самим коханим і потрібним. Саме в цей день ви відчуваєте ряд неймовірних емоцій, які так приємно споглядати. Живіть, насолоджуйтеся життям, і прагнете до поліпшення світу. І тоді ви самі зрозумієте, як все це потрібно і важливо не тільки для нас, але і для вас. Адже кожен повинен внести вклад у навколишнє середовище.

***

Дорогий шеф! Від душі вітаємо Вас з Днем народження і бажаємо бути першим і головним не тільки в нашій фірмі, але скрізь і у всьому. Будьте адміралом в море щастя, генералом на полі битв з негараздами, а свій літак кар'єри ведіть до нових вражаючих висот!

***

Для продуктивності роботи дуже важливий позитивний мікроклімат у колективі. З такою начальницею, як ти, постійно виникає бажання досягати нових вершин і успішно виконувати поточні завдання. Ти мудра, цілеспрямована, в тобі поєднуються найкращі якості, які тільки можуть бути у керівника. В твій день народження, бажаю здійснення всіх задуманих планів і величезного особистого щастя!

***

Праця з мавпи зробив людину, але пристрасть і бажання творити щось нове підняли його на новий рівень. Наш начальник є явним прикладом на підтвердження цієї тези і сподіваємося, що цей приклад стане ще яскравіше і буде дороговказом для інших! Сьогодні, День Народження людини з добрими очима і величезним серцем, людини з великої літери, керівника нашого виробництва, генія, генератора ідей, вічного двигуна, ентузіаста, оптиміста, лідера, активного учасника все, що пов'язано з успіхом нашої спільної справи! Людину, яка вміє пригортати так, що душі стає тепло! Нехай вітер не буде попутним, друзі вірними, а ми поруч! Велике спасибі вам за те, що стараєтесь на благо свого колективу, за те, що даруєте нам досвід, за те, що робите наше життя кращим! Океан поваги вам у душу!

***

День народження начальника – особливе свято у житті колективу. Але для нас ви, дорога (ім'я, по батькові), не просто начальник, а ще й великий друг. Ви завжди називаєте нас своєю сім'єю, значить, ми можемо називати вас одним з найрідніших людей, яка переживає за нас так, як переживають за нас батьки. Ви дуже добра і чуйна жінка, яка ні на кого протягом стількох років роботи не підвищила голос. Але ви точно вмієте домагатися свого. Ми завжди вчимося у вас цього. Ви – справжній лідер, якого навряд чи можна чимось налякати. Та й ми не радили б вашим конкурентам вам залякувати. Одним словом, хочемо привітати вас ще раз і сказати, що ми захоплюємося вами і вашою працьовитістю. Зі святом!

***

Шановний шеф, наш дружний колектив щиро вітає вас з Днем Народження! Ми так звикли до вашого вимогливому і вимогливому погляду та голосу, що сьогоднішня посмішка на вашому обличчі нас миттєво розслабила і перемкнула на святковий настрій. Ми всі без винятку вас сьогодні любимо. І тому ми відразу налаштувалися на веселий вечір і впевнені, що з завтрашнього дня наше безладне сьогоднішній настрій вам окупиться сторицею. Ми втілимо і реалізуємо усі ваші новаторські ідеї, безсумнівно досягнемо значних успіхів у роботі та залишимо наших конкурентів далеко позаду, приголомшивши їх небувалими досі досягненнями. Нам дійсно не вистачало вашого Дня Народження, для того, щоб із завтрашнього дня продовжити втілювати в життя ваші починання з приумноженными силами. Нехай вам завжди посміхається удача. Ви чудовий організатор та керівник. І ми дуже цінуємо ваше вміння йти в ногу з часом. Бажаємо вам залишатися такою ж цілеспрямованою і життєстійким ще довгі-довгі роки.

***

Для вас начальник, ми підібрали такі слова: кажуть, коли людина народжується, в цей момент в небі спалахує її зірка. Яка світить йому за життя до останнього подиху. У ваш день народження ми бажаємо, щоб ця зірка вам завжди допомагала в житті. Щоб своїм яскравим світлом вона надихала на добрі вчинки. Нехай її яскраве світло, додає енергії для подолання труднощів. І коли не буде з ким поговорити, просто вийди, глянь на небо, і розкажіть їй все що наболіло на душі. Бажаємо вам якщо плакати, то тільки від радості. Якщо сміятися, то тільки щиро. Якщо любити, то всім серцем. Якщо розчаровуватися, то тільки у тих людей, які тобі не потрібні поруч. Якщо стрибати, то від щастя. Якщо мріяти, то домагатися бажаного, якщо вірити, то всією душею. З днем народження начальник!

***

Весь колектив поспішає привітати Вас з ювілеєм! Богатирського здоров'я, невтомності, успіхів у праці, миру в родині і просто гарного настрою. Ми раді працювати під вашим керівництвом!

***

Ви — директор і начальник, загалом, шеф, керівник Із радістю або з сумом Ми йдемо до Вас, наш спаситель. Ми бажаємо Вам простору, Ревізорів прихильних, Виконавчих партнерів, Креативних підлеглих.

***

Шановний директоре! З днем Народження! Наш дружний колектив щиро вітає Вас! Ви - невичерпне джерело енергії та оптимізму! І заряджаєте працьовитістю своїх підопічних! Ми бажаємо Вам процвітання та успіхів в роботі, і залишатися таким же, хто любить життя, справедливим і благородною людиною!

***

Вітаємо нашого дорогого керівника з днем народження. Хочеться побажати міцного здоров'я на 150 років вперед, бадьорості духу, оптимізму і гарного настрою, щоб ходити на роботу кожен день з усмішкою і дарувати всім нам радість, гарний настрій. Миру вам і любові!

***

Вітаємо з днем народження чудову жінку, начальника! Бажаємо, щоб робота і особисті цілі перепліталися і приносили неймовірні плоди. Щоб було багато вільного часу, любові, краси, успіху і радості!

***

Ми спеціально розігнали хмари, щоб Сонце заповнило теплом Ваші проекти на майбутній рік, начальник! Нехай нові шляхи стануть грандіозними перемогами! З днем народження!

***

Під Вашим керівництвом, (ім'я), наша кампанія досконала, як механіка швейцарських годинників. І ці стрілочки підтримають Вас ще довгі роки плідної роботи! З Днем Народження!

***

Нехай ваш вік завжди лише говорить вам про відсотках тих рубежів і висот, що ще належить досягти. Бажаємо вам стабільності в бізнесі і цілком заслужених перемог. Нехай всі проекти обернуться благом і достатком. Щасливих днів вам і найкращих років.

***

Вітаю з днем народження. Чудова жінка, найкращий бос, я Вам бажаю сміливо крокувати вперед і нічого не боятися, домагатися успіху і поваги, знаходити рішення для кожної задачі, отримувати відповідь на будь-яке питання, робити яскравим, щасливим і чудовим кожен свій день.

***

Начальницю вітаю з днем народження! Нехай буде в хаті повний достаток, щоб ви ні в чому не потребували. Обов'язково нехай в роботі буде натхнення і ентузіазм. Оптимізму вам і бадьорості у непростої задачі управління колективом. Нехай ви завжди будете сповнені творчих ідей, нових думок та відкриттів.

***

Нехай Вас, шановний шеф, засипле зірками надійного партнерства, плодами результативної роботи, обіймами серцевої дружби і посмішками вдячних колег! З Днем народження!

***

Вітаю Вас з днем народження! Бажаю Вам здоров'я, любові, благополуччя! Залишайтеся завжди такою ж справедливою, пунктуальною, принциповою, адже саме за ці якості Ви користуєтеся в очолюваному Вами колективі повагою, бажаю Вам не зупинятися на досягнутому і йти далі до вершин кар'єрного росту!

***

Сьогодні святковий день у нашого начальника – День Народження! Від імені всього колективу і співробітників нашого підприємства ми бажаємо вам професійного успіху та особистісного зростання! Насолоджуйтеся кожним моментом, який підносить вам доля! Передати всі почуття неможливо, але спасибі вам! Спасибі за все! За кожну раду, за кожне слово, посмішку, сміх, за те, що завжди з нами, за те, що не забуваєте нас, підтримуєте, допомагаєте і ведете за собою! Ми теж, завжди, завжди будемо пам'ятати про вас, обіцяємо! Ще ми хотіли б сказати спасибі за всі ті роки, що ви настільки відкрито, дарували нам себе! Ваші слова підтримки допомогли багатьом стати на ноги, продовжити боротися, надихнули на нові звершення! Гідний чоловік, справжній, чистий, відвертий, кращий! Начальник, з Днем Народження! Добра вам і вашим рідним людям!

***

Джерело: megaday.co.ua